2008. november 27., csütörtök

Boldog szülinapot!


"A világ legegészségesebb dolga a születésnap. Minél több van belőle egy embernek, annál
tovább él"

/Henry Youngman/


2008. november 26., szerda

3 éves "naffiú" :))


Ismét egy kép Titusz szülinapjáról, illetve ez már a másnap, amikor a torta maradékán ismét meg kellett gyújtani a gyertyát, de éppen ekkor volt 3 éves, hamarabb tartottuk családi körben a bulit.

A gyertyát addig kellett gyújtogatni, amíg a tortából volt egy kicsi darab, ezek a képek reggel készültek, de amikor délben elővettük a torta maradékát, akkor is gyújtottunk gyertyát, meg még este is, amikor már csak egy falat volt a tortából.

A kép ismét a nyereménykészletemből készült, amit Jucától nyertem-kaptam.

Nézzétek meg Bence blogját, nagyon aranyos kis fogalmazást írt rólam. (meghatott szmájli)

2008. november


Annyira telnek a napok, rohan az idő, hogy teljesen elfelejtkeztem novemberről....

2008. november 12., szerda

Szülinapi torta


Íme a Titusz tortája! Kivánságára "Tom és Jerry Diótörős torta" volt, ez a film a kedvence. Nagyon tetszett az ünnepeltnek és örvendezett, hogy ő is rajta van Tommal és Jerryvel. A torta hátránya, hogy nehéz szívvel vágtam fel, sőt a Tituszos részt egy az egyben odaadtam kóstolónak, hogy ne nekem kelljen felszeletelnem.

Finom volt, de most egy új helyről rendeltük és meglehetősen drága volt, úgyhogy megfogadtam, hogy ezentúl saját magam fogok tortát sütni mindenki szülinapjára.



Ezt a képet csak úgy megmutatom, próbálgattam rajta az ecseteket, találomra, össze-vissza, de aztán úgy döntöttem megtartom.

2008. november 11., kedd

Boldog szülinapot Titusz!


A képet a Jucától nyert nyereménykészletemből készítettem.

Hihetetlen, hogy Titusz már 3 éves, úgy érzem, mintha tegnap lett volna, amikor egy gyorsvonat sebességével a világra száguldott, 2005. november 11-én, pénteken 20.03 perckor. 20.05 percre anyakönyvezték, mert azt mondták, hogy ez a szokás, mármint, hogy 5-percre kerekítenek. Akkor sem és azóta sem értem, miért van erre szükség, de én megjegyeztem a pontos időt.:)

2008. november 4., kedd

Fotók csak úgy...












Bence nem nagyon szereti ha fényképezzük, ezért van csak egy kép róla. De nézzétek meg a blogját!