2008. november 4., kedd

Fotók csak úgy...












Bence nem nagyon szereti ha fényképezzük, ezért van csak egy kép róla. De nézzétek meg a blogját!

10 megjegyzés:

{Hana} írta...

De jó képek!!! Megnéztem Bence blogját! Micsoda szövege van!! :D Jó fej gyerekeid vannak :-))) Zsófi a scrapbookkal, Bence a rajzolással.. kiváncsi vagyok Tiusz mit fog alkotni!

Bea írta...

Szia Bea! Megnéztem Bence oldalát is! Bár így írna majd egyszer az én lányom (lányaim) is! Szerintem példaértékű család vagytok! És nagyon jó dolog, hogy van hobbijuk, az annyira fontos, Bence rajzai nagyon szépek! Na és a dumája! Dehát volt kitől örökölni. :-)

Bea írta...

Nézz már be a blogomra légyszi, vár ott valami. ;-) Bea

Bea írta...

Köszi.Igen, Hana, én is kíváncsi vagyok, hogy Titusz mivel fog majd előrukkolni:)

Köszi Bea a kipécézést, igyekszem eleget tenni... és hát igen, Te ismersz a dumálós oldalamról is, mostanában nem nagyon "csillogtatom".

BoBo írta...

Megnéztem Bence oldalát. Nagyon ügyes. Hány éves? Jól szórakoztam a fogalmazásin is, különösen a családról szóló tetszett. Nekem maga a csoda lenne, ha egyszer megérném, hogy kiporszívózik valamelyik fiú, hogy jó kedvű legyen a család. Gratulálok a családodhoz:-)))

Bea írta...

Köszi Bobo! Bence 11 éves:)

millu írta...

Csodálatos képek.Szoktam kukkolni Bence rajzait is,eszméletlen ügyes.A párod meg klassz fotókat csinál.Irigylem.

BoBo írta...

Szia Bea! Most látom, hogy már más is megtette, de én is kipécéztelek. Részleteket pedig itt találsz:http://laundryletters.blogspot.com/
Egyébként Bencét kb. ennyinek tippeltem:-)))
Üdv: Tünde

Jovi írta...

Bea, Zsófi egyre jobban hasonlít Rád! Hogy boldogulsz vele? ;) Bence blogja csúcs, nagyon jókat rajzol, a szövege meg...:)))

Budaházi Brigitta írta...

Szuper képek! Gyönyörűek ezek a gyerekek....