2009. március 14., szombat

2009. március


Kicsit ismét késve, de íme március!! És remélem vele együtt a tavasz is itt van már...

Régen jártam erre, elhanyagoltam kicsit a blogomat, de azért nem indokolatlanul. Még nem akarok elkiabálni semmit, úgyhogy erről majd később írok.

Ajánlom figyelmetekbe Bence blogját, ugyanis frisítette szuper képekkel, és egyúttal el is dicsekszem azzal, hogy Különdíjas lett egy országos néptáncversenyen. Nagyon büszke vagyok rá, igazán megérdemelte ezt a díjat, mert nagyon ügyes, tehetséges és szorgalmas táncos.


És egy pár kép Zsófiról:








Tituszról most nincsenek kéznél képek, de ő most a szövegelésével mosolyogtat meg nap, mint nap bennünket.

Egyik reggel Zsófinak vizsgálta meg alaposan a szempilláit (nagyok és hosszúak), még meg is tapogatta az ujjaival, utána megkérdezte: - Zsófi neked miért állnak ki tűk a szemedből?

A másik ami most eszembe jut: Nagymamámnak a 83. szülinapját ünnepeltük. Ő és Titusz nagyon jól megértik egymást, izgatottan várták a tortát és a gyertyagyújtást. Vagyis inkább az elfújást.
Erről inkább mégis keresek egy képet.
Másnap Titusz mesélte egy jó barátunknak: - Dédinek tegnap szülinapja volt, meg rózsaszín tortája. Tudod, Dédi már régi.... :))
Itt vannak ők ketten. Két összejátszó csibész. Nagyon kis ügyesen tudják egymásnak odacsempészni a csokit meg a Tictac-ot, ugyanis egyikőjük sem ehet belőle sokat, de ha együtt vannak megoldják ezt a problémát. Titusz néha lábbal végzett masszázsban részesíti Dédit, amikoris keresztülnyargal rajta az ágyon. Dédi persze jajgat, de közben látszik, hogy mennyire élvezi.

5 megjegyzés:

millu írta...

Gratulálok Bencének,nagyon ügyes,a rajzai is fantasztikusak,Boldog Szülinapot a Dédinek,Zsófi egyre szebb.Nálunk is a nagy dumák vannak a porondon Patriknál,nem semmi lehet Titusz sem.:D

Kata írta...

:) Én is gratulálok Bencének, megnéztem a rajzait is.
Neked pedig boldog születésnapot mára! :)

BoBo írta...

Én is gratulálok Bencének! Képzeld, Ábel ugyanitt prózamondásban lett második:D Milyen kicsi a világ!

Bea írta...

Köszi mindenkinek!

Bobo, tényleg milyen kicsi a világ!!

csuti írta...

Gratulálok Bencének! Titusz és a dédi olyan aranyosak együtt:-)
Zsófi pedig nagyon szép!