2008. szeptember 28., vasárnap

Nyaraltunk


Végre eljutottam a nyaralási képeinkhez, ez egy kis összeálítás Noszvaj, Eger és a Mátra. szépségeiről. Szállásunk Szomolyán volt a Rózsa vendégházban, ami egy gyönyörűen felújított, modernizált tornácos parasztház.

2008. szeptember 21., vasárnap

Reneszánsz felvonulás

Ez még mindig a reneszánsz felvonulás. :)) Zsófi a barátnőjével Annával és egy hős osztálytársával, aki vállalta, hogy felveszi a harisnyát. Szerintem igazán jól néz ki benne.:)

Buxxx Photo Co.


Végre elkészítettem a buxika.blogspot.com réges-régen beígért fejlécét. A fejlécen a kedves férjuram kedvencei láthatók, mint pl. kedvenc filmek, kedvenc márka, bor, sajt, jó ételek, néptánc, BMW, no és mi a kiccsalád. :))

Reneszánsz stílusban

Zsófi reneszánsz felvonuláson vett részt a sulival. Teljesen kiemeltem a háttérből és játszottam egy kicsit a zöld és lila színnel.

A nyereményem!!


Megmutatom a csodaszép nyereményemet!! Jucától egy szülinapi készletet kértem Titusznak, és külön szerettem volna még idézetes címkéket. Nagyon tetszik az egész készlet színösszeállítása és minden úgy, ahogy van, köszönet érte!

Ismét buli!



Október 4-én ismét buli! Az előző alkalommal belekóstoltam a zenélésbe és annyira megtetszett, hogy most már a plakáton is ott vagyok. Azóta kaptam egy saját "fülest", saját zenéket válogatok, és most már felkészülten fogom szolgáltatni a táncalávalót.

A poszter azért fehér, mert színes papírra nyomtatjuk ki és elég jól feldobja pl. a piros háttér

Mindenkit várunk szeretettel!!!

2008. szeptember 15., hétfő

Irkafirka blog


Örömmel tudatom minden Kedves Blogolvasóval, hogy családunk újabb blogolóval bővült.

Bence annyira ügyesen rajzolgat és írogat, hogy úgy gondoltam, nem az én blogomban teszem ezeket közzé, hanem készítünk neki egy sajátot, amit majd ő fog írogatni.
Úgyhogy ajánlom mindenkinek szeretettel az Irkák és Firkák című blogot.

2008. szeptember 12., péntek

Azfeszt 2008

Nyírbátorban augusztus 1-én voltunk Azfeszten. Nem voltunk igazi fesztiválozók, sajna csak 1 napra, ill. egy délutánra és egy éjszakára tudtunk elmenni. Viszont annál jobban éreztük magunkat. Ezek a képek még a kora délutáni órákban készültek.
Nagyon jó kis fellépő zenekarok voltak, nekem nagy kedvencem a BeshodroM és a Parnograszt.
Fellépett még a Belga, Ganxta, Republic, volt jó kis retrodiszkó, jövőre már talán hosszabb időre megyünk.


A minap nagy örömhír ért!! Engem húztak ki Juca gyermekei az Őszi készletből készült képek sorsolásán, úgyhogy kérhettem egy saját, csak nekem tervezett készletet Jucától.
Sokáig gondolkodtam, míg döntöttem. De nem árulom el, legyen meglepi!

2008. szeptember 7., vasárnap

Őszies képek




A fenti képek Juca készletéből készültek. Köszönet érte!

Flyer


Ez a tegnapi bulink flyere, azaz névjegykártyától nagyobb méretű, kemény kartonra nyomtatott, rövidített program, beharangozó, amit osztogattunk azoknak, akiket ismerünk, és akik szimpatikusak voltak, csak úgy:)

...sajna a bulinak már vége, de nagyon jó volt, és én is lemezlovászkodtam egy kicsit, nagyon élveztem, és a táncparkett sem volt üres.

Szeptember


Hoppá! Majdnem elfelejtkeztem szeptemberről!